14, 15 en 16 feb
Coupe d’Amour “van dorst naar droom”
***
enkele hartstochtelijke hapjes
vol beheerste begeerte en gezwollen verlangen
***
sluitspier van onze heilige Jakob,
potsierlijk passioneel en parmantig preuts
***
schattig schuimende soep van
schunnig doch schone scheefschaatsende schorseneren
om de vingers en elkaar bij af te likken
***
menage-à-trois van kokette kroketjes op maagdelijk bed van
frisse groene jonge blaadjes vol zin en zinvolle lgbtquinoa
***
malse borst
met de vloeibare geur van onbestemd dampend denken,
weelderige wasdom van in het donker geknepen vruchten;
geplukt, geoogst, geritst
***
een toetje dat swingt als een tiet;
bloedsinaas, coulis van de bospoeper, bananas ‘peel slowly’
en gemolken wit om af te koelen
***
gloeiend hete koffie of vurige gemberthee
en een bordje op kosten van Sugar Daddy
deze menu wordt geserveerd op
vrijdagavond 14 (volzet), zaterdagavond 15 (volzet) en zondagmiddag 16 (volzet) februari
op vrijdag en zondag zorgt Derek voor enkele muzikale intermezzo’s.
€ 87 pp, inclusief apero en alle dranken t.e.m. koffie of thee
Zin in veggie of vegan? Dat kan, uiteraard, maar laat het wel vooraf even weten.
Op vrijdagavond en zondagmiddag zorgt Derek voor enkele muzikale intermezzo’s. Hij brengt liedjes over Water en Vuur, Zee en Ziel, Yin en Yang, Lief en Leed, Lach en Traan… niet louter tegengestelden maar aanvullende facetten en dimensies van een hartstochtelijk leven.
Derek begon zijn muzikale carrière met een bom van een hit ‘Ohh by the way’ in 1989 met Derek & the Dirt. Ondertussen heeft hij meer dan 25 cd’s gemaakt in het Engels, het Frans en het Nederlands, gaande van rock ’n roll over chanson naar luisterlied. Hij is ook auteur van enkele verhalen- en gedichtenbundels.